ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2022/2023

Obert el termini per inscriure’s a les activitats extraescolars pel curs 2022/2023:

Per al curs 2022-2023 oferim les següents activitats extraescolars:

Infantil

  • Let’s play, let’s craft: M8 proposa un taller de treballs manuals en anglès sota la ferma creença que els idiomes mai no s’han après només mitjançant una anàlisi gramatical sinó a través de l’experiència i les vivències amb aquesta llengua.
    Per això suggerim fer tallers diversos on cada dia sortim amb un producte acabat per emportar-se a casa. Els tallers inclouen tota mena d’activitats creatives, descobrint tècniques artístiques com els tallers d’estampació tèxtil, tallers de cuina i tallers de treballs manuals varis amb reciclatge de productes…, i durant tot aquest viatge, l’anglès serà la llengua vehicular garantint que així els alumnes aprenen una llengua de forma indirecta i natural. Impartit per M8 (Caterina Amengual). 28€ mensuals. Dilluns de 15:00 a 16:00h. 
  • Circ Es Lledoner: L’escola de circ Es Lledoner treballa les habilitats socials, personals i grupals dels infants, nins i joves a través del circ, mentre gaudeixen i aprenen les diferents tècniques artístiques que el formen. Per tot això, el circ és l’eina per interactuar i crear un espai on els participants es desenvolupen en competència comunicativa, competència artística i cultural i competència emocional. Un espai on els participants generen aprenentatges i millores coordinatives, descobreixen la creativitat i milloren l’autoestima i la confiança dia a dia. Impartit per Tià Roig. 28€ mensuals. Dimarts de 15:00 a 16:00h.
  • Robòtica: Aprenent i jugant a l’aula en diferents espais o racons amb recursos i activitats de LEGO Education, els participants realitzen simultàniament diferents activitats de tipus cognitiu, manipulatiu i simbòlic.
    • Aprenentatges:
      • Descoberta de la comunitat, els animals, l’espai i les màquines i estructures del dia a dia
      • Aprenentatge de números, colors i mides.
      • Treball de la psicomotricitat fina.
      • Desenvolupament de la visió espacial.
      • Adquisició d’hàbits de treball.
      • Foment de la comunicació i l’expressió.
      • Treball en col·laboració i respectar els companys.
      • Us de múltiples recursos de LEGO.
      Impartit per Robotix Balears. 40€ mensuals. Dimecres de 15:00 a 16:00h.

Primària

  • Let’s play, let’s craft: M8 proposa un taller de treballs manuals en anglès sota la ferma creença que els idiomes mai no s’han après només mitjançant una anàlisi gramatical sinó a través de l’experiència i les vivències amb aquesta llengua.
    Per això suggerim fer tallers diversos on cada dia sortim amb un producte acabat per emportar-se a casa. Els tallers inclouen tota mena d’activitats creatives, descobrint tècniques artístiques com els tallers d’estampació tèxtil, tallers de cuina i tallers de treballs manuals varis amb reciclatge de productes…, i durant tot aquest viatge, l’anglès serà la llengua vehicular garantint que així els alumnes aprenen una llengua de forma indirecta i natural. Impartit per M8 (Caterina Amengual). 28€ mensuals. Dimecres de 15:00 a 16:00h.
  • Robòtica: Actuant com a científics i enginyers, els participants investiguen i comprenen el funcionament de les màquines i mecanismes del dia a dia com els engranatges, les palanques, les rodes i els eixos. A més a més, s’inicien en la robòtica i programació a través d’activitats guiades i la resolució de reptes de la vida real. Per Robotix Balears. 40€ mensuals. Dimarts de 15:00 a 16:00h.
  • Circ Es Lledoner: L’escola de circ Es Lledoner treballa les habilitats socials, personals i grupals dels infants, nins i joves a través del circ, mentre gaudeixen i aprenen les diferents tècniques artístiques que el formen. Per tot això, el circ és l’eina per interactuar i crear un espai on els participants es desenvolupen en competència comunicativa, competència artística i cultural i competència emocional. Un espai on els participants generen aprenentatges i millores coordinatives, descobreixen la creativitat i milloren l’autoestima i la confiança dia a dia. Impartit per Xisco Olivares. 28€ mensuals. Dimarts de 15:00 a 16:00h.
  • Voleibol (6è EP): Una activitat que té com a objectiu conèixer aquest esport a partir de jocs cooperatius i el treball en equip, en un ambient saludable i divertit. 28€ mensuals. Divendres de 15:15 a 16:15h.
  • Teatre: Descobreix jugant el món del teatre. Aprendre i divertir-se usant i posant en pràctica diferents tècniques d’interpretació, música i moviment. Desenvoluparan les seves capacitats creatives i psicomotrius, les seves relacions amb els altres nins i nines i la seva imaginació, sempre partint de bases lúdiques, prioritzant l’aprenentatge a través del joc i l’entreteniment. Impartit per Antònia Maria Fiol. 28€ mensuals. Dijous de 15:00 a 16:00h.
  • Costura creativa fil i punt: Classes per a nins i nines on s’iniciaran al món de la costura creativa des de diferents modalitats. Aprenem a cosir a màquina, a mà i diferents tècniques de costura per a crear els nostres propis complements d’una manera creativa i lúdica. Impartit per Aina Cristina. 28€ mensuals. Dilluns de 15:00 a 16:00h.
  • Escalada: Desenvolupa la psicomotricitat, millora l’agilitat, l’equilibri, la confiança i l’autoestima. L’escalada ajuda a superar reptes i promou la confiança entre els companys i companyes. Impartit per Joana Gaià. 30€ mensuals. Dijous de 15:30 a 16:30h.

Secundària

  • Circ Es Lledoner: L’escola de circ Es Lledoner treballa les habilitats socials, personals i grupals dels infants, nins i joves a través del circ, mentre gaudeixen i aprenen les diferents tècniques artístiques que el formen. Per tot això, el circ és l’eina per interactuar i crear un espai on els participants es desenvolupen en competència comunicativa, competència artística i cultural i competència emocional. Un espai on els participants generen aprenentatges i millores coordinatives, descobreixen la creativitat i milloren l’autoestima i la confiança dia a dia. Impartit per Xisco Olivares. 28€ mensuals. Dimarts de 15:15 a 16:15h.
  • Voleibol: Una activitat que té com a objectiu conèixer aquest esport a partir de jocs cooperatius i el treball en equip, en un ambient saludable i divertit. Impartit per Tià Roig. 28€ mensuals. Divendres de 15:15 a 16:15h.
  • Escalada: Desenvolupa la psicomotricitat, millora l’agilitat, l’equilibri, la confiança i l’autoestima. L’escalada ajuda a superar reptes i promou la confiança entre els companys i companyes. impartit per Joana Gaià. 28€ mensuals. Dijous de 16:30 a 17:30h.
  • Robòtica: Els participants dissenyen, construeixen i programen el seu propi robot amb LEGO MINDSTORMS EV3 o SPIKE Prime. Aprenen a controlar el moviment del robot amb els diferents motors i sensors. Tot això a través de la resolució de problemàtiques relacionades amb la vida real. Per Robotix Balears. 40€ mensuals. Dilluns de 15:15 a 16:15h.